USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK PARTİ’DEN MECLİS ÜYE ADAY ADAYLARI BERABERLİK BULUŞMASI

AK PARTİ’DEN MECLİS ÜYE ADAY ADAYLARI BERABERLİK BULUŞMASI
11-02-2019 12:10
Google News

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığınca Meclis Üyeleri ve aday adayları ile birlik, beraberlik buluşma yemeği düzenlendi.

Tüm teşkilat ana kademe yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşmacılar, birlikte dava şuuru ile hareket etmenin önemini hatırlattılar. Ak Parti’nin ben davasının gidileceği bir hareket olmadığı teması işlenirken, aday olamayacak partililerin duruşlarını bozmamaları, davaya sahip çıkmaları istendi.

Ak Parti’de 61 Belediye Meclis üyeliği müracaatının, 15’i genç, 13’ü bayan aday adayından oluşuyor. Yine 17 kişide İl Genel Meclis aday adaylığı için müracaat etti.

Gecede yapılan konuşmalarda 19 Şubat tarihine kadar aday adayı ve mevcut devam eden Meclis Üyelerinin durumu değerlendirilerek, listelerintaya konulacağını açıklandı.

Birlik yemeğine Ak Parti İl Başkanı Metin Polat, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Salih Yıldırım, İl Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Aday Adayları katılım sağladı.

BİZ BİRLİKTE YOL YÜRÜYORUZ

İlk olarak söz alan AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, 31 Mart akşamına kadar hep birlikte yürekten çalışacaklarını belirtti.

Öztürk yaptığı konuşmada; “31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin arefesindeyiz. Birlikte bir yol yürüyoruz. Bu süreçte yerel yönetimlerde gerek belediyemizde gerekse İl Genel Meclisimizde görev alabilmek adına partimize teveccüh göstererek aday adayı oldunuz. Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Büyüklerimiz ne demiş, önce yol arkadaşı sonra da gidilecek yol. Sizler bu zamana kadar birçok farklı görevlerde bulunmuş dava arkadaşlarımızsınız. Hamdolsun ki; sizlerle birlikte 16 yıldır Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşlığı yapmanın gururu, mutluluğu ve heyecanı ile yaşıyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Bu süreçte 61 tane Belediye Meclis Üyesi aday adayımız 17 tane de İl Genel Meclisi Aday Adayımız var. 61 Tane Belediye Meclis üyesi aday adaylarımız içerinde 15 tane genç kardeşimiz, 13 tane de hanımefendi aday adayımız var. Bu da yaklaşık 50’ye tekabül ediyor. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Adaylarımız belirlendi. Önümüzdeki bir hafta, on günlük süreç içerisinde de aday olacak yol arkadaşlarımızla yolumuza yürüyeceğiz.

Burada bir süreç yürütülüyor. İlçe Teşkilatımızla, İl Başkanlığımızla, Belediye Başkanımızla, Milletvekillerimiz ve nihayetinde de genel merkezimizde yasal süreç içerisinde bu ilan edilecek. Şuan nasıl bir ve berabersek 31 Mart akşamına kadar bu birlik be beraberlik içerisinde yolumuza hep birlikte devam etmek ve buna yürekten inandığımı ifade etmek istiyorum. Çünkü baktığımız zaman karşımızdaki bir araya gelmiş şer odakları şeytan yuvasının var gücüyle tek bir gayesi var. Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne bir nebze olsun taş koymak. Karşımızdaki şer odakları bu mücadeleyi verirken bu davaya gönül vermiş tüm neferlerimizde var gücümüzle 31 Mart akşamına kadar çalışacağımıza yürekten inanıyorum. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

GÜZEL BAŞARILARA BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde en iyi sonucu alacaklarını belirterek konuşmasına başlayan Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, gelecek dönemde de Tokat’ta daha güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Başkan Eroğlu yaptığı konuşmada; “Bugün burada Ak Parti ailemiz olarak Tokat’ta partimizin ana kademelerinde görev alma noktasında iradetaya koyarak inşallah önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde en iyiyi, en güzeli ve en başarılı sonucu almak için bir araya gelen bir aileyiz. İnanıyorum ki sizlerin destek ve duaları, halkımızın da teveccühü ile Tokat’ımızda, İlçe ve Beldelerimizde, köylerimizde ve Türkiye’mizde güzel başarılara hep birlikte imza atacağız.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Geçtiğimiz seçim sloganlarımızdan bir tanesi ‘Yaparsa Ak Parti Yapar’dı. Gerçekten de öyle. 16 yıllık süreçte Halkımız ve Ülkemiz, yapılan bütün güzelliklerin daha önceki dönemlerle karşılaştırdığımızda kıyas edilemeyecek derecede ulvi hizmetlerle tanıştı. Bugün yerel yönetimde göreve talip olmaya çalışanlara vizyon ve hizmet noktasında Ak Partimizle ve Ak Parti adaylarımızla yarışamayacak derecede olduğunu görüyoruz. Yaparsa Ak Parti yapar. Yaparsa Ak Kadrolar yapar, Yaparsa evvel Allah hep birlikte bizler yaparız.

Bu hafta çalışmalarımızı resmi anlamda başlattık. Vatandaşımız sağduyulu. Araziyi gezdiğimizde milletin gözündeki ışığı görüyoruz. Son birkaç aydır ülkemizde ekonomik noktada başlayan bir takım dalgalanmaların nereden, hangi amaçlarla, kimler tarafından yapıldığını da milletimiz çok iyi görüyor. Allah’ın izniyle önümüzdeki süreçte ülkemiz daha da büyüyecek ve gelişecek. Bugünleri çok daha güzel bir şekilde atlatacağız. Ve yine Ak kadrolar Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde ülkemiz de şehrimiz de daha çok daha güzel işlere imza atacak.

Belediyecilik anlamında da bizler de burada 21 tane kardeşimizle bugünlere kadar beraber çalıştık. Şuanda 50’ye yakın yeni adayımız var. İnşallah en hayırlı bir şekilde bu süreci birlikte atlatırız. Allah hepimize iyi kararlar vermeyi nasip etsin. Hepinize teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat ise yaptığı konuşmada; “İki konuya temas etmek istiyorum. Birincisi birlik ve beraberlik.Türkiye çok ciddi bir nüfusu olan bir ülke.Her mezhepten, her fıtrattan insanımız var. Kendi şehrimizde de böyle.

GENÇLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZIN AK PARTİYE İHTİYACI VAR

Karşımızdaki ülkeler yani Cumhurbaşkanımızın Dünya 5’ten büyüktür dediği ülkeler ve Türkiye’deki maşalarına baktığımızda ve bu süreçte yaşadığımız ekonomik problemleri düşündüğümüzde birlik ve beraberliğin aslında ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Biz doğrunun ve haklının yanında olmak zorundayız. Burada bir vatanın, Türkiye’nin bir davası var ve bu davanın bugünkü bayraktarlığını yapan da Ak Parti. Bunun için biz buradayız. Olanda hayır vardır. Buradaki bütün hazirunun önümüzdeki süreçte sonuç her ne olursa olsun nefsimize ağır dahi gelse şunu biliyoruz nefse ağır gelende hayır vardır. Bizim gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği için Ak Partiye ihtiyacımız var. Eğer yarın Ak Parti yoksa, Cumhurbaşkanımız yoksa 2023’e varmadan Hükümet Sistemi tekrar tartışılmaya açılır. Meşru muydu değil miydi noktasına getirirlerse de biz o şer odaklarına müsaade edersek yazık olur. İstiyoruz ki çocuklarımız yarın bu topraklarda özgür, istedikleri inançları arzu ettikleri gibi yaşayabilsin bu bayrağın altında birilerinin gölgesi altında kalmasın. Bunun için sizden ricam, bu birlik ve beraberliği. Sonuç her ne olursa olsunbozmayalım. Sizden bu özveriyi, vatanseverliği bekliyorum.

Temas etmek istediğim ikinci konu ise, 2002 yılından öncesine ve sonrasına baktığımızda elde ettiğimiz kazanımlar. Bu kazanımlarımızın sekteye uğramaması lazım. Bir tabir vardır, şu kalbi bir yarsak da baksak derler ya inanın o noktadayım. Çünkü 2000’li yıllarda bu millet, bu vatandaşlarımız, bu insanımız inanın hayal edilemeyecek noktaya geldik. Elbette daha çok gidilecek yol var. Rabbim bugünü aratmasın. Bugün bizim için bir nimettir. Rabbim, bugünün kıymetini bilmeyi hepimize nasip etsin. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından program sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47